Ποιοι Είμαστε

Η Γραμματίκας Δ.Γ. & ΣΙΑ Ε.Ε. δραστηριοποιείτε στην Ελλάδα από το 2001 με έδρα την Λαμία και ειδικεύεται στη διάθεση επώνυμων προϊόντων πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών, ζυγιστικών και ταμειακών συστημάτων, συστημάτων ασφαλείας, συστήματα πυρασφάλειας, εξοπλισμού καταστημάτων, τηλεπικοινωνιακών ειδών & ολοκληρωμένων συστημάτων μηχανογράφησης και Τηλεφωνικά Κέντρα / Συστήματα.

Είναι μια σύγχρονη εταιρεία διαρκώς αναπτυσσόμενη και εξελισσόμενη σύμφωνα με την τρέχουσα τεχνολογία και τις απαιτήσεις του σύγχρονου εμπορίου, ανταποκρίνεται άμεσα στις ανάγκες των συνεργατών της και αποτελεί σημείο αναφοράς ανάμεσα στις εταιρείες του κλάδου.

Μια εταιρεία με μοναδικό σκοπό να βοηθήσει τους πελάτες και τους συνεργάτες της να είναι ανταγωνιστικοί με γρήγορους ρυθμούς ανάπτυξης μέσα από μια νέα επαγγελματική αντίληψη που ενώνει δημιουργικά κατασκευαστές, προμηθευτές και πελάτες.

Είμαστε εξουσιοδοτημένος εκπρόσωπος της ΤΕΧΝΟΦΩΤ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΝΥΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

Είμαστε διανομέας HP, EPSON, OKI, LEXMARK, SAMSUNG, PANASONIC, VERBATIM, TRUST και άλλων σημαντικών οίκων.

Διανέμουμε γνήσια αναλώσιμα εκτυπωτών, περιφερειακά και αξεσουάρ Η/Υ, καθώς και ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ICS, TOSHIBA-TEC, ηλεκτρονικούς ζυγούς, τα POS συστήματα και τους εκτυπωτές Barcode PREH Γερμανίας για POS συστήματα και πληκτρολόγια, AXIOHM Γαλλίας για θερμικούς εκτυπωτές, METROLOGIC USA για scanners και PI Γαλλίας για Συστήματα Εστίασης.

Επικοινωνία

Παπαποστόλου 61, Λαμία, 35100

Τηλέφωνο: 22310 67730

Fax: 22310 67731

e-mail: grammigr@otenet.gr